Haber

Yeniden Refah Partili Belediye Başkanı Adayları ve Seçim Bildirgesi 10 Şubat’ta Açıklanacak

Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Suat Kılıç, partisinin belediye başkan adayları ve seçim beyannamesinin 10 Şubat Cumartesi günü Ankara’da açıklanacağını belirtti.

Kılıç, parti genel merkezinde yapılan Merkez Yürütme Kurulu (MYK) toplantısının ardından partisinin 81 il ve 922 ilçede belediye başkanlığı seçimlerine kendi adaylarıyla girme kararı aldığını belirtti.

Yerel Yönetimler Genel Seçimi için seçim beyannamelerinin 100 temel başlıktan oluşacağını ve ana başlığın etik belediyecilik olduğunu belirten Kılıç, seçime çocukların, gençlerin, kadınların, yaşlıların, engellilerin ve sokak hayvanlarının dahil olduğunu söyledi. “Tüm canlıların yaşama, nefes alma ve yaşama fırsatına sahip olduğu” bildirgesi yer aldı. “dedi.

Kılıç şunları söyledi:

“Belirlenen adaylarımızın açıklanması ve seçim beyannamemizin kamuoyuna duyurulması ile ilgili takvimimizi netleştirdik. 10 Şubat 2024 Cumartesi günü saat 11.00’de Ankara Spor Salonu’nda büyükşehir başta olmak üzere belirlenen belediye başkanı adaylarımız, kamuoyuna tanıtılacak ve aynı toplantıda 31 Mart 2024 tarihli yerel seçim beyannamemiz de kamuoyuyla paylaşılacaktır.”

Bir gazetecinin sorusunu yanıtlayan Suat Kılıç şunları söyledi:

“Yeniden Refah Partisi’nin Ankara’da ya da İstanbul’da herhangi bir kişiyle maddi çıkar karşılığında destek bağına girebileceğini düşünmek bile saçmalıktır. 14 ve 28 Mayıs seçimlerinde kurulan güzel ilişkiler var. Kalplere köprüler kuruldu. Aslında kimsenin bu köprüleri yıkmaya hakkı yoktur.” Öyle bir şey yok. Siyaset bir günlük bir uğraş değildir, siyaset 24 saatlik bir iş değildir, siyaset uzun vadeli bir yarıştır, uzun vadeli bir çabadır. Bugün bu tezlerle, iftiralarla gündeme gelenler, yarın milletimize bakma kabiliyetini kaybedeceklerdir. Bu utanç verici iddiaları reddediyor ve sahiplerine iade ediyoruz. “Bu tür iğrenç tezlere karşı yasal haklarımızı kullanacağız.”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu