Haber

İzmit’teki bu kafede çay 3 TL

KOCAELİ (İGFA) – İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, maaşlarında beklenen iyileşmeyi alamayan emekli vatandaşları, asgari ücretle çalışanları, geçim sıkıntısı çeken tüm aileleri ve öğrencileri göz önünde bulundurarak İzmit Belediyesi Sosyal Tesisleri’nde çay fiyatlarını artırdı. tesisler Gülümse Kafeler bu ekonomik krize bir miktar destek sağlamak amacıyla 7,5 liradan 3 TL’ye çıkarıldı. indirdim.

ÇAY ŞİMDİ 3 TL

Halk Belediyesi İzmit Belediyesi’nin, bu zor günlerde ekonomik sıkıntılara rağmen geçim sıkıntısı çeken tüm aileleri, öğrencileri ve emeklileri düşünerek Gülümse Kafelerde çay fiyatlarında indirim yapması vatandaşlar tarafından memnuniyetle karşılandı.

“EMEKLİLER OLARAK ÇOK MEMNUNUZ”

Çay fiyatının 3 TL’ye düşürülmesiyle ilgili konuşan Ekrem Doğan, “Çayın 3 TL olması çok iyi oldu. Emekliler için büyük avantaj. Sonuçta emeklinin alacağı maaş belli, harcamaları belli. Bizim bir standardımız var, onun dışına çıkamıyoruz. Çok sevindik. “Fatma Hanım bu konuda gerçekten çok başarılı, teşekkür ediyoruz” dedi.

“KAFELERDE 18-20 TL, BURADA 3 TL”

Ali Aydemir, “Ekonomik kriz nedeniyle vatandaşlar çaya 7-10 lira ödemekte zorlanıyor. Yaşam koşulları çok kötü. Yani kafelere gidiyorsunuz ve çayın fiyatı 18-20 lira oluyor. Çay 3 lira olduğu için burada çok insan oturuyor. Burada tuvaletler de ücretsizdir. Bu nedenle Başkanımızdan memnunuz. “Teşekkür ederiz” dedi.

“EMEKLİLER İÇİN ÇOK İYİ BİR İŞ”

Emekli öğretmen Erdoğan Yılmaz, “Emeklilere yönelik çok güzel bir iş yapıldı. En azından aldığımız maaşa çay içebileceğiz. İlerleyen süreçte gıda konusu da dikkate alınırsa çok mutlu oluruz. “Teşekkür ederim” dedi.

“İSTANBUL’DA BÖYLE FİYATA ÇAY İÇMEK MÜMKÜN DEĞİL”

Kasım Karabulut, İstanbul’da bu fiyatlarla çay içmenin mümkün olmadığını belirterek, “Kocaeli’ye yeni geldik. Burada çayın 3 TL’ye düştüğünü görünce buraya geldik. Çok memnun kaldık. Çünkü İstanbul’da bu fiyata çay içmek neredeyse imkansız. Hatta arkadaşlarımla Kocaeli’ye taşınalım mı diye sohbet ettik. Bu hizmetten dolayı sizlere teşekkür ediyoruz dedi.

aksu-ajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu